3D modelleren tbv 3D printen

service

3D MODELLEREN TBV 3D PRINTEN

Bij 3D modelleren wordt digitaal vorm gegeven aan een object met als product een bestand dat direct te gebruiken is bij het 3D printen.

  • Project
ALLES ZIEN

WERK PROCES

service

EERSTE FASE

In de eerste fase bepalen we samen met de klant wat het ‘’echte’’ probleem/vraag is. Vervolgens wordt er gekeken naar oplossingen en wensen van de klant. Uiteindelijk zal hierin een overeenstemming plaats vinden en zal dit door middel van een offerte vastgelegd worden. In de offerte is terug te vinden welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden. Tevens zijn in de offerte de leveromvang en project specifieke zaken terug te vinden. Wanneer de offerte akkoord gegeven wordt door middel van ondertekenen zal aangevangen worden met de tweede fase.

service

TWEEDE FASE

In de tweede fase zullen we de 3d modellen opbouwen die gebruikt kunnen worden voor het 3d printen. Het voordeel hiervan is dat er op een later moment nog meer waarde uit de modellen gehaald kan worden door middel van het maken van tekeningen. Wanneer de modellen gecreëerd is zullen deze opgeleverd worden.

service

DERDE FASE

In de derde fase zullen de gemaakte modellen overgedragen worden aan de klant. Alvorens zullen de gemaakte files bekeken worden of deze volledig voldoen aan de gestelde afspraken die bevestigd zijn in de getekende offerte. Na overdracht zal er tevens een opleverdocument ondertekend worden waarin dit akkoord gegeven wordt en het project afgesloten zal worden.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Let’s build it together!