Industriële trappen & leuningen

De industriële trap

Ben je op zoek naar een stalen trap? Als engineeringsbureau met de slogan ‘’let’s build it together’’ kunnen wij elke industriële trap maken die u voor ogen heeft. Wij ontwerpen/produceren verschillende soorten industriële trappen samen met u. Denk hierbij aan middenboomtrappen, muizenboomtrappen, zwevende trappen, bordertrappen en wenteltrappen. Wij ontwerpen deze allemaal specifiek op de wensen van de klant. Samen met onze vaste partners produceren, leveren en monteren we deze op de door u gewenste locatie.

Industriële traptreden

Bij een stalen trap ligt het voor de hand om te kiezen voor stalen treden. U kunt hierbij kiezen voor de industriële look met stalen treden met gaten of rooster. Het voordeel hiervan is dat deze nagenoeg onverslijtbaar zijn en zeer slipvast

Strakke stalen treden

Een andere optie is om te kiezen voor strakke stalen treden. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om een compleet matstalen trap te maken die bijna uit een gegoten lijkt. Door de eenheid van materiaal ontstaat er een zeer moderne look. Dit wordt vaak toegepast bij middenboomtrappen waar stalen traptreden in uitsparingen gelast zijn. Ondanks het gewicht wat aardig op kan lopen bij dit soort trappen ontstaat er op deze manier een lichte trap met een open uitstraling.

Houten treden

Primaire materialen als staal en hout zijn prima materialen om een trap van te maken. Het is wel belangrijk om een goede kwaliteit hout te gebruiken, dat ruim de tijd heeft gekregen om te drogen. Houten traptreden die ‘’werken’’ in een stalen structuur kunnen namelijk gaan kraken of stuk gaan. Naar aanleiding hiervan gebruiken wij dan ook vaak staal in combinatie met dito houten treden.

Zwevende trappen en andere kunstwerken

Als bedenker en uitvoerder van stalen trappen ondersteunen we graag bij het realiseren van uw trapproject, zolang de basis van de trap maar van staal is. Heeft u zelf een bijzondere trap bedacht of gezien? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te mogelijkheden te bekijken.

Let’s build it together